Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
15 pareri

Tun sperietoare pasari, animale salbatice + trepied

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1550 lei Lei
Brand
Simplu cu trepied
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aria de protectie pana la 4 Ha

Tunul Guardian 2 + trepied rotativ, constituie cea mai eficienta metoda de alungare a pasarilor cat si a animalelor salbatice.

Tunul sperietoare functioneaza pe baza unei butelii butan/gpl sau propan. Folosind puterea exploziva a gazului, tunul sperietoare produce un zgomot mai puternic decat impuscatura, menit sa sperie pasarile si animalele salbatice.

Cu ajutorul tunului sperietoare va puteti proteja culturile, de actiunea distrugatoare a pasarilor si a animalelor salbatice, prevenind pierderile provocate de acestea, reducand stresul cauzat de prezenta lor, totodata fara a omori pasarile/animalele, fara utilizarea curselor speciale si fara a fi necesara utilizarea substantelor chimice.

Principiul de functionare al tunului sperietoare se bazeaza pe realizarea unui nivel de zgomot foarte mare, de aproximativ 130dB, la intervale fixe sau variate de timp. Intervalul de detonare al tunului sperietoare tip rotativ, poate fi setat manual, intre 1 minut si 30 minute. Prin variatia duratei intervalului la care se realizeaza detonarea, se evita obisnuirea pasarilor si a animalelor salbatice cu zgomotul produs de tunul sperietoare.

Prin instalarea tunului sperietoare pe un trepied reglabil pe inaltime intre 1,5-2 m s-a obtinut un produs mai eficient in combaterea prezentei pasarilor si a animalelor salbatice in culturi. Dupa fiecare detonare, tunul sperietoare se roteste in directia opusa, astfel incat urmatoarea detonare pare ca se aude dintr-o alta directie. S-a constatat ca, atat prin variatia intervalului de detonare cat si prin variatia produsa de rotirea tunului, pasarile nu se pot obisnui cu zgomotul produs.

Zona protejata de tunul sperietoare cu trepied rotativ este de pana la 4 hectare, in functie de tipul de cultura si de relief.

Tunul sperietoare Guardian 2 + trepied rotativ, este pornit piezo-electric, restul mecanismului functioneaza mecanic, ceea ce-l face foarte fiabil si necesita mai putina intretinere.

Functioneaza exclusiv pe baza mecanica, cu ajutorul presiunii gazului din butelie, fiind total independent de orice sursa de energie(nu necesita baterie sau alta sursa de curent/energie)

Poate fi instalat oriunde in spatii deschise, pentru ca intreaga unitate este galvanizata.

Tunul sperietoare este produs de furnizorul nostru Guardian din Spania, iar acesta are o experienta de 60 de ani in domeniu.

FABRICAT in SPANIA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura