Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
15 pareri

Sonda temperatura L = 2 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

700 lei Lei
Brand
2 m
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sonda temperatura.

Sonda pentru masurarea temperaturii din cerealele depozitate.

Se utilizeaza mai ales in magaziile de depozitare cereale.

Lancea digitala de temperatura (DT-20) este proiectata sa masoare temperatura (in Celsius si Fahrenheit) in interiorul gramezii de materiale in vrac. Este folosita in mod obisnuit pentru controlul temperaturii cerealelor si produselor din cereale, materii prime, produse prelucrate, furaje, compost, fan, etc., atunci cand produsul este depozitat in depozite, hambare, mansoane de cereale, saci mici si saci mari. Masurarea regulata a temperaturii produsului este necesara pentru a preveni posibila pierdere a calitatii si a pentru a controla temperatura in timpul proceselor de uscare sau ventilare.

Caracteristici Sonda masurare temperatura DT20

- interval masurare: -9 grade +50C

- Senzorul digital situat in varf nu necesita calibrare.

- Varful, tubul si manerul sunt etansate pentru a preveni patrunderea umezelii in carcasa.

- Butonul cu membrana pentru masurarea temperaturii este amplasat in interiorul carcasei si este protejat de posibile deteriorari in timpul functionarii.

- Un indicator digital rosu stralucitor faciliteaza citirea temperaturii atat intr-o camera intunecata (de exemplu, intr-un depozit), cat si in timpul zilei.

- Bateriei este conceputa pentru a dura cel putin 2 ani (cu utilizare constanta) sau 5 ani cu utilizare ocazionala. Bateriile sunt usor de inlocuit daca este necesar.

- Manerul asigura o prindere puternica, fara alunecare, la insurubarea dispozitivului in produs.

- Fiecare sonda de temperatura DT este ambalata intr-o cutie de carton (tub) pentru transport si depozitare in siguranta.

SPECIFICATII

Sonda este formata din doua parti:
Tub din aluminiu anodizat 2 sau 3 m lungime (optional), cu un senzor digital de temperatura in varful de aluminiu si un fir special fixat care vine de la senzor la o unitate electronica din maner.
La un capat al tubului se afla un varf ascutit. La celalalt capat se afla manerul cu unitate electronica si afisaj LED.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura